Perzik toetje met meringue

Met dit heerlijke en eiwitrijke toetje steel jij de show tijdens het kerstdiner! Het is daarnaast makkelijk te maken, kost weinig tijd en je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om dit toetje te laten slagen!

 

Benodigdheden voor 2 personen:

- 1 pouch Ísey Skyr Perzik 

- Meringue (kant en klaar of zelf gemaakt)

- Perziken uit blik (zonder toegevoegd suiker) 

- Een biscuitje/koekje

 

Bereidingswijze:

  1. Laat de perziken uitlekken en spoel af.
  2. Snijd ongeveer 1,5 perzik (3 stukken) in kleine blokjes en hak fijn. 
  3. Verdeel over de schaaltjes of glaasjes allereerst wat stukken meringue.
  4. Doe daarboven op de perzik stukjes.
  5. Daar bovenop verdeel je de skyr.
  6. Garneer het met wat fijngehakte meringue en wat koek kruimeltjes. 

 

Eet smakelijk!

 

Tip: Als je dit recept van tevoren wilt voorbereiden, bewaar dan alle ingrediënten apart van elkaar en doe het nog niet in de glaasjes. De meringue zakt anders in door het vocht.

Overnight oats met Ísey Skyr Framboos – Granaatappel

Lees meer