Banoffee Overnight Oats

Bereidingstijd

15 minuten
Tijd in de koelkast
1 nachtje

Spullen

Grote kom

Garde

 

Ingrediënten

4 el Ísey Skyr Licht Gezouten Caramel
80 g havervlokken of havermout
2 tl chiazaad
300 ml melk
1 banaan
10 pecannoten grof gehakt

 

Garnering

4 el Ísey Skyr Licht Gezouten Caramel
1 banaan
Een handje pecannoten

 

Porties: 2

 

Bereidingswijze

  1. Maak de overnight oats de avond van tevoren. Meng de havervlokken en het chiazaad. Voeg hier de Ísey Skyr Licht Gezouten Caramel en de melk aan toe. Roer dit even door elkaar.
  2. Prak een banaan fijn en voeg deze samen met de pecannoten toe aan het mengsel.
  3. Roer nog een keer goed door en zet de overnight oats afgedekt een nachtje in de koelkast.
  4. Verdeel de volgende ochtend de oats over twee bakjes of potjes. Garneer elk potje met twee eetlepels skyr, plakjes banaan en wat pecannoten.

Tip: Wil je dit ontbijtje nóg lekkerder maken, bak de plakjes banaan dan in een pan met een beetje olie of boter.