VANILLE HAVERMOUT - CHIA PAP

1 bakje (170 gram) Ísey Skyr Vanille
25 gram havermout
3 el chiazaden
100 ml melk
1 à 2 druppels vanille aroma
1 Kiwi
Bramen
1/3 banaan

 

Bereidingswijze:

  1. Meng de havermout met de skyr.
  2. Snijd de banaan in stukjes en voeg deze aan het mengsel toe.
  3. Schil de kiwi en snijd deze in plakjes. Voor de garnering kun je eventueel 3 plakjes uitsnijden met een klein koekjesvorm, bv. in een bloemetje. Snijd de rest van de kiwi in stukjes en voeg deze aan de skyr toe.
  4. Meng de chiazaden met de melk en het vanille aroma en laat het 5 minuten weken. Schep het vervolgens op het skyr mengsel in het potje.
  5. Leg ter decoratie wat bramen bovenop, sluit het potje en laat het een nacht staan.

 

Kleine Pavlova´s met Ísey Skyr vulling

Lees meer