Mango Chia pudding

Bereidingstijd: 10 minuten

 

Ingrediënten voor 2 glazen chia pudding:

  • 200 gram diepvries mango blokjes
  • 2 el whey mango of vanille
  • 3 el chiazaad
  • 200 gram Ísey Skyr Mango Panna Cotta
  • 250 ml kokosdrink (ongezoet)

 

Toppings:

  • 2 el Ísey Skyr Mango Panna Cotta
  • Stukjes verse mango
  • 1 el kokosrasp

 

Bereidingswijze:

  1. Meng alle ingrediënten, exclusief toppings, in een blender en verdeel over 2 glazen.
  2. Schuif voor 1 nachtje in de koelkast.
  3. Top af met wat Ísey Skyr Mango Panna Cotta, verse mango en kokosrasp.

 

Eet smakelijk!

Je kan de chia pudding minimaal 4 dagen, in de koelkast, bewaren.

Wil je het als tussendoortje of dessert eten, dan kan je de porties ook kleiner maken.

 

Blueberry Pie muffins met frambozen

Lees meer

Mandarin Pie ontbijttaartje met mandarijnen chutney

Lees meer