Ísey Skyr Tiramisu chocolademousse

Ísey Skyr Tiramisu chocolademousse

 

Met de kerst mogen we best even genieten! Met deze heerlijke Ísey Skyr Tiramisu chocolademousse wordt jouw kersttafel gezond verrast (Smiley)

 

Bereidingstijd:

  • 10 minuten + 1 uur opstijven in de koelkast
  • 4 porties

 

Benodigdheden:

  • Steelpan
  • Mengkom

 

Ingrediënten:

  • 150 gram pure chocolade
  • 100 ml (ongezoete) (amandel)melk
  • 2 verpakkingen Ísey Skyr On-The-Go Tiramisu

 

Toppings:

  • 2 verpakkingen Ísey Skyr tiramisu
  • 60 gram hazelnoten
  • Wat extra gehakte pure chocolade

 

Bereidingswijze:

  1. Breek de chocolade in stukjes en doe deze in de mengkom.
  2. Verwarm de melk in een steelpannetje tot deze net kookt en zet het vuur dan uit.
  3. Giet de warme melk hier overheen en roer met een garde door, net zolang tot alle chocolade gesmolten is.
  4. Doe de inhoud van twee zakjes Ísey Skyr in de mengkom en roer dit door het chocolade mengsel heen.
  5. Verdeel de chocolademousse over 4 glazen. Laat dit minimaal een uur in de koelkast opstijven.
  6. Hak de hazelnoten grof en rooster deze in een droge koekenpan een goudbruin.
  7. Serveer de chocolademousse met een eetlepel Ísey Skyr er overheen, de geroosterde hazelnoten en wat extra gehakte pure chocolade.