Warme caramel havermout

Bereidingstijd: 5 à 10 minuten

 

Ingrediënten voor 1 portie

  • 60 gr Havermout
  • 200 ml Amandelmelk
  • 1 eetlepel maplesirop
  • 2 flinke eetlepels ÍÍsey Skyr Licht Gezouten Karamel
  • Extra: 1 blokje fudge in mini blokjes gesneden

 

Bereidingswijze:

  1. Meng de havermout, amandelmelk en de maplesirop in een steelpannetje.
  2. Verwarm dit enkele minuten zodat de havermout zacht begint te worden. Schep vervolgens de Ísey Skyr On Top Karamel er doorheen en meng alles goed door elkaar.
  3. Pak je mooiste schaaltje of kommetje en schep de warme havermout erin. Geen must maar wel lekker… Versier deze dan met de mini blokjes fudge en enjoy!  

Ontbijt trifle met framboos en granaatappel

Lees meer