Framboos - Granaatappel Mocktail

Benodigdheden voor 1 glas:

  • 70 g diepvries frambozen
  • Sap van ½ limoen
  • IJsklontjes (7-10 stuks)
  • 4 munt blaadjes
  • Ísey Skyr Drink Framboos-Granaatappel (hoeveelheid afhankelijk van het glas maar ongeveer tot 2/3 van het glas gevuld is.
  • 80 ml granaatappelsap

 

Bereidingswijze:

  1. Hak de bevroren frambozen klein en schep in het glas.
  2. Knijp het sap van de ½ limoen erover.
  3. Schep de ijsklontjes erbij.
  4. Verdeel de blaadjes munt erover.
  5. Giet de Ísey Skyr Drink Framboos - Granaatappel erbij tot 2/3 van het glas gevuld is.
  6. Scheutje granaatappelsap erbij.
  7. Even doorroeren en serveer direct voor de beste smaak en temperatuur.

 

APPEL SCHIJVEN MET ÍSEY SKYR LICHT GEZOUTEN KARAMEL

Lees meer

Eiwitrijke blauwe bessen tiramisu

Lees meer