Crème Brûlée Protein Balls

Crème Brûlée Protein Balls

Per stuk bevat het 75-85 kcal (op basis van gehakte hazelnootjes) 

 

Ingrediënten voor 10 tot 12 stuks:

  • 50 gr Amandelmeel
  • 30 gr eiwitpoeder vanille
  • 250 gr Ísey Skyr Crème Brûlée
  • 5 blokjes pure chocolade
  • 1 eetlepel gehakte hazelnootjes of nougatine

 

Bereidingswijze:

  1. Mix de amandelmeel, eiwitpoeder en Ísey Skyr goed door elkaar.
  2. Rol er kleine balletjes van en leg op een bord.
  3. Alle bolletjes gerold? Zet dan, voor 15 min, even in de vriezer.
  4. Smelt de chocolade au bain-marie.
  5. Haal de balletjes uit de vriezer, rol ze door de gesmolten chocolade en leg terug op het bord.
  6. Top ze af met de gehakte nootjes of nougatine en zet opnieuw voor 15 min in de vriezer. Bewaar ze in de koelkast.