Crème Brûlée Protein Balls
Crème Brûlée Protein Balls
Per stuk bevat het 75-85 kcal (op basis van gehakte hazelnootjes)
Ingrediënten voor 10 tot 12 stuks:
- 50 gr Amandelmeel
- 30 gr eiwitpoeder vanille
- 250 gr Ísey Skyr Crème Brûlée
- 5 blokjes pure chocolade
- 1 eetlepel gehakte hazelnootjes of nougatine
Bereidingswijze:
- Mix de amandelmeel, eiwitpoeder en Ísey Skyr goed door elkaar.
- Rol er kleine balletjes van en leg op een bord.
- Alle bolletjes gerold? Zet dan, voor 15 min, even in de vriezer.
- Smelt de chocolade au bain-marie.
- Haal de balletjes uit de vriezer, rol ze door de gesmolten chocolade en leg terug op het bord.
- Top ze af met de gehakte nootjes of nougatine en zet opnieuw voor 15 min in de vriezer. Bewaar ze in de koelkast.