Cherry Cheesecake potjes
Portie: 2 kleine potjes
Tijd: ± 10 minuten + 30 minuten opstijven
Ingrediënten
Voor de bodem:
- 4 digestive koekjes (of haverkoekjes, verkruimeld)
- 1 el gesmolten kokosolie (of roomboter)
Voor de vulling:
- 170 g Ísey Skyr Cherry Cheesecake
- 60 g roomkaas (light)
- 1 tl honing of maple syrup (optioneel, voor extra zoet)
- 1/2 tl vanille-extract (optioneel)
Topping:
- 4 el Taart & Vlaaivulling kersen
- 1 blokje pure chocolade geraspt
Bereidingswijze
- Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten kokosolie.
- Verdeel het mengsel over de bodem van 2 glaasjes of kleine potjes. Druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.
- Meng in een kom de Ísey Skyr Cherry Cheesecake met de roomkaas. Roer dit glad met een lepel of klop het luchtig met een handmixer voor een romige textuur.
- Proef even; voeg eventueel wat honing of vanille toe voor extra smaak.
- Verdeel de romige vulling over de koekbodem.
- Top met Vlaaivulling kersen en de gerapte pure chocolade.
- Zet de potjes nog 30 minuten in de koelkast zodat de vulling iets steviger wordt.