Cherry Cheesecake potjes

Portie: 2 kleine potjes
Tijd: ± 10 minuten + 30 minuten opstijven

Ingrediënten
Voor de bodem:

  • 4 digestive koekjes (of haverkoekjes, verkruimeld)
  • 1 el gesmolten kokosolie (of roomboter)

Voor de vulling:

  • 170 g Ísey Skyr Cherry Cheesecake
  • 60 g roomkaas (light)
  • 1 tl honing of maple syrup (optioneel, voor extra zoet)
  • 1/2 tl vanille-extract (optioneel)

Topping:

  • 4 el Taart & Vlaaivulling kersen
  • 1 blokje pure chocolade geraspt

 

Bereidingswijze

  1. Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten kokosolie.
  2. Verdeel het mengsel over de bodem van 2 glaasjes of kleine potjes. Druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.
  3. Meng in een kom de Ísey Skyr Cherry Cheesecake met de roomkaas. Roer dit glad met een lepel of klop het luchtig met een handmixer voor een romige textuur.
  4. Proef even; voeg eventueel wat honing of vanille toe voor extra smaak.
  5. Verdeel de romige vulling over de koekbodem.
  6. Top met Vlaaivulling kersen en de gerapte pure chocolade.
  7. Zet de potjes nog 30 minuten in de koelkast zodat de vulling iets steviger wordt.