Blueberry Pie overnight oats
Bereidingstijd
15 minuten + een nachtje laten staan
Spullen
Blender
Ingrediënten
40 gram cashewnoten
100 gram havermout
150 gram Ísey Skyr Blueberry Pie
250 ml (plantaardige) melk
1 tl vanille essence
1 el chiazaad
150 gram diepvries blauwe bessen.
Porties: 2
Bereidingswijze
- De voorbereidingen voor dit recept doe je de avond van te voren al. Zet de cashewnoten in een schaaltje met koud water afgedekt in de koelkast. Roer de havermout, Skyr, melk, vanille en chiazaad in een afsluitbaar bakje door elkaar. Zet ook dit een nachtje in de koelkast.
- Giet de cashewnoten de volgende ochtend af in een vergiet en spoel af met koud water.
- Doe de overnight oats samen met de cashewnoten en de blauwe bessen in een blender en mix tot een creamy overnight porridge ontstaat.
- Verdeel de blueberry pie oats over 2 schaaltjes. Verdeel er toppings naar keuze overheen zoals vers fruit, granola en/of superfoods.