Blueberry Pie overnight oats

Bereidingstijd

15 minuten + een nachtje laten staan

 

Spullen

Blender

 

Ingrediënten

40 gram cashewnoten

100 gram havermout

150 gram Ísey Skyr Blueberry Pie

250 ml (plantaardige) melk

1 tl vanille essence

1 el chiazaad

150 gram diepvries blauwe bessen.

 

Porties: 2

 

Bereidingswijze

 

  1. De voorbereidingen voor dit recept doe je de avond van te voren al. Zet de cashewnoten in een schaaltje met koud water afgedekt in de koelkast. Roer de havermout, Skyr, melk, vanille en chiazaad in een afsluitbaar bakje door elkaar. Zet ook dit een nachtje in de koelkast.
  2. Giet de cashewnoten de volgende ochtend af in een vergiet en spoel af met koud water.
  3. Doe de overnight oats samen met de cashewnoten en de blauwe bessen in een blender en mix tot een creamy overnight porridge ontstaat.
  4. Verdeel de blueberry pie oats over 2 schaaltjes. Verdeel er toppings naar keuze overheen zoals vers fruit, granola en/of superfoods.

 

Fruitige avocadoshake; Een shake met avocado, en mango en passievrucht

Lees meer