MEXICAANSE PASTA SALADE

200 g volkoren pasta
1 blikje maïs
1 blikje kidney bonen
2 gerookte kipfilets
1 rode paprika
2 avocado‘s
1/2 rode ui
Verse koriander
Nacho chips
Wat druppels limoensap (optioneel)

 

Dressing:

1 bakje (170 gram) Ísey Skyr Naturel
1 dl Srirachasaus
Sap van 1 limoen
2 tl hete saus, bv. Tabasco
1 tl paprikapoeder
1/4 tl zout

 

Bereidingswijze:

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen.
  2. Laat de bonen en de maïs uitlekken en doe deze in een grote schaal.
  3. Snijd de kipfilets in kleine stukjes en voeg deze aan de schaal toe.
  4. Snijd de paprika, rode ui en avocado‘s in kleine stukjes en voeg deze ook aan de schaal toe. Meng het geheel goed en voeg als laatste de koriander en nacho chips toe.

Meng de skyr, Sriracha saus, limoensap, hete saus, paprikapoeder en zout. Schep naar smaak de saus door de salade.

Gegrilde lamsbouten met een heerlijke chilisaus

Lees meer