KIP FAJITAS

6 volkoren burrito's
2 kipfilets
Fajita kruidenmix
1 rode paprika
1 rode ui
Salsa saus
2 avocado's
200 gram cherrytomaatjes
2 el Ísey Skyr Naturel
2 teentjes knoflook
1/2 tl zout
Schil en sap van 1 limoen
Koriander

 

Bereidingswijze:

  1. Snijd de kipfilets in stukjes, breng op smaak met de fajita-kruiden en bereid ze in de koekenpan.
  2. Snijd de rode ui fijn en snijd de paprika in stukjes. Doe dit in de pan en bak het even kort mee.
  3. Meng de skyr, de schil en het sap van de limoen en voeg de fijngeperste knoflook en het zout toe.
  4. Snijd de avocado‘s in kleine stukjes en de cherrytomaatjes doormidden.
  5. Verwarm de burrito's in de oven gedurende 5 minuten op 200 ° C of verwarm ze in een magnetron. Doe de salsasaus op de burrito samen met de kip, groenten, skyr saus en koriander.