Kersenijs met amandelen

Bereidingstijd

20 minuten
Tijd in de vriezer
6 uur

Spullen

Kom
Garde
Groot scherp mes of keukenmachine

Ingrediënten

400 g Ísey Skyr Naturel

200 g kersen, ontpit en in vieren gesneden

100 g honing

100 g amandelen, fijngehakt

Snufje zout

Optioneel: 2 tl amandelaroma

 

Porties: 6

 

Bereidingswijze

  1. Ontpit de kersen en snijd ze in vieren.
  2. Hak de amandelen fijn.
  3. Schep de Ísey Skyr Naturel in een ruime kom en voeg daar de honing aan toe. Meng vervolgens alle andere ingrediënten erdoorheen en roer het goed met een garde. Voeg eventueel amandelaroma toe, dit versterkt de smaak van de amandelen en de kersen.
  4. Giet het mengsel in een afsluitbare bak en zet het in de vriezer. Roer elk uur even door het mengsel om ijskristallen te voorkomen. Na zes uur heb je heerlijk en verantwoord ijs!

 

Eiwitrijke chia pudding met mango & skyr

Lees meer

CHOCOLADEDROOM MET EEN GLANZENDE, ZACHTE GLAZUUR

Lees meer

Mini frozen Baked-apple Cheesecake

Lees meer