GOEDGEVULDE GROENTENSOEP

1 kleine rode ui
3 teentjes knoflook
3 middelgrote worteltjes
1 gele paprika
1 courgette
Olie voor koken
1 blik (400 ml) tomatenblokjes
Zout en peper naar smaak
1 tl gedroogde oregano
1 tl paprikapoeder
1 laurierblad
800 ml kippenbouillon
1 bakje Ísey Skyr Naturel  

Bereidingswijze:

  1. Snijd de groenten in kleine stukjes en bak ze in een pan met olie tot de groenten zacht worden.
  2. Voeg de tomaten en kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en breng de soep op smaak met de kruiden en specerijen. Voeg het laurierblaadje toe en laat het 15 minuten zachtjes koken.
  3. Verwijder het laurierblaadje, voeg 2 eetlepels skyr naturel toe aan de soep en voeg eventueel meer kruiden toe naar smaak.
  4. Schep de soep in kommen en voeg 1 eetlepel skyr naturel toe aan elke kom.

 

Luxe roomijs met stukjes chocolade

Lees meer