Crompouce toast
Voorbereidingstijd: ca. 5 min
Baktijd: 15 - 20 min
Benodigdheden voor ca. 3 boterhammen:
- 3 volkoren boterhammen
- 1 ei
- 3 eetlepels Ísey Skyr knijpzakjes Vanille
- een halve tl vanille aroma
- 10 gram ruby (smelt)chocolade
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht.
- Mix het ei met de skyr en vanille aroma tot een egaal beslag.
- Maak met de bolle kant van een lepel een holling in je boterham.
- Schenk het beslag voorzichtig in de boterham.
- Dit bak je 15 a 20 min af in de oven totdat de custard gaar is. Het begint dan ook een beetje te karamelliseren aan de randjes.
- Smelt daarna de chocolade conform de instructies op de verpakking (in de magnetron).
- Verdeel dit over de boterhammen.
Eet smakelijk!
Een kruising tussen custardtoast en de crompouce, en ook nog eens een stuk voedzamer 😍